THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2010-03-17

Detta va länge sen nu :)

Men som sagt har jag annat för mig än att skriva blogg jämt.. men får väl kasta in ett litet inlägg nu då :) Här rullar dagarna på som bara den... hinner knappt vakna innan de är kväll känns de som... men de är väl så när man har två vildingar hemma. Dom brottas, skriker och jagar varann hela tiden.. Och de är Milian som är den jävliga :P sitter dom bredvid varann på golvet eller i soffan så sitter Milian och slår, petar och drar i Felicia bara för att jävlas för han flinar ett sånt där lite jävligt flin och så skrattar han... hehe men han e SÖÖÖT ;) sen har han börjar flyga på henne oxå å ska brottas... dom skrattar som galningar och har jätte roligt men de ser farligt ut, och Mlian har ju slagit huvudet i golvet några gånger men inte nå farligt eftersom han gråter 2 sek sen fortsätter han brottas :P han börjar bli så stor min LILLA kille :).....
-
PLUS att han har blivit så kaxig, han gick 7 steg häromdan och jag e SÅÅÅ mallig ;) han har ju gåt typ 1-3 steg ett tag.. men häromdan blev de hela 7 steg :D och idag har han varit ännu kaxigare.. han har gått jätte mycket mellan mig o mamma.. och från möbler till oss.. men helt plötsligt så bara skulle han iväg så han gick bara rakt ut flera gånger utan att ha nåt att gå till eller nån som "tog emot" honom... de gick inte så jätte bra, men han va väldigt mallig o tyckte att han va jätte duktig ;) Jag trodde faktiskt att de skulle ta ett tag för Milian att lära sig gå med tanke på förlossningen o vad alla har sagt.. men icke, han e såååå duktig. och jag e så glad... gud va jag längtar tills han kan gå riktigt nu :D tänk till våren när han kommer stapla omkring hihi.
-
idag har jag varit hos logopeden med Felicia... för er som inte vet de så pratar hon inte så jätte bra.. eller de har blivit mycket bättre den senaste tiden.. och folk (fler än jag) förstår henne. hon pratar o pratar o pratar... Logopeden sa att hon pratar fram i munnen... hon använder inte tungar i bakre delen av munnen.. så de är vissa bokstäver o läten som blir fel.. men vi övar o övar och Felicia tycker de är jätte roligt.. hon får spela spel o greja hos logopeden och vi får låna hem saker å sånt som hon ska öva på :) man kan ju inte va tidig med allt... allt annat har hon varit jätte tidig på, och ingen e ju perfekt ;) eller jo hon e perfekt precis som hon är för mig.. förutom när hon e sur o grinig och skriker att hon inte vill lyssna på mig :P haha
Barn e för underbara!!!
-
Till veckan kommer min älskade lillasyster hem oxå :D så som jag saknar henne!!! då ska vi MYSAS ;) och så ska vi åka till söderhamn o bada o sånt trevligt! kommer bli toppen bra de!
-
Annars så består våra dagar av att va ute i solen och leka... för de har ju varit sol några dagar nu :D synd att de blåst bara, men igår o i dag har de varit underbart... jag i Milian tog 1 timmes rask promenad imorse eftervi lämnat Felicia på dagis och de va så himla skönt... jag måste börja röra på mig igen (haft en lat period nu) och så måste jag sluta äta massa skit... fick ångest i morse för de känns som att jag börjar gå upp i vikt... och de går inte!!!! de är ju fan snart sommar! jag säger inte att jag e tjock för de är jag inte... har ett BMI på 21,5 men jag vill gå ner lite till.. trivselvikten :D men blir man nånsin riktigt nöjd med nåt?? Aja nu ska de bli ändring iaf :)
-
Nä nu har jag skrivit mycket tycker ja så nu avrundar jag här :)
ska glo lite på tv nu, sen blir de natti natt... ska upp med Felicia på dagis 8.30 imorn sen blir de fika med Per innan hon ska hämtas igen :)
Hörs när vi hörs ;)