THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2010-02-08

Mor & Dotter Mys!


Utan denna lilla skönhet vore livet väldigt trist o ensamt... men ibland även skönt. hihi jag menar hon e ju mer vild än tam.. så när mormor & morfar saknar sin lilla prinsessa så e de klart dom får låna henne ibland... sen när hon kommer hem igen så älskar jag henne mer än innan (Om de är möjligt) och vi blir ett igen! Hon är min favorit tjej som jag gör allt för!
-
Idag har vi knäppt kort hon o jag. och när hon för en gångs skull ställer upp på att va med på kort så tycker hon att hon e jätte fin. sitter o beundrar sig själv i evigheter. hihi
SKÖNHETEN SJÄLV!
Jag älskar mitt liv som mamma!
Men ibland e jag bara Linda. men bara för att jag e de betyder de inte att jag inte älskar mina barn. jag älskar mina barn ÄNNU MER efter ha varit bara Linda några timmar!
ibland räcker de till o med att gå ut med soporna hihi.
Mina Barn betyder MEST!

2 Tyck till:

Emma sa...

Åå, vad söta ni är <3 Ja, men absolut, så är det nog. Då jag är ifrån Viggo korta sekunder, så kan jag krama och pussa på honom i evigheter sen, då känns det som jag älskar honom dubbelt så mkt mer än innan (hu det nu är möjligt), ja visst är mammalivet toppen :)

Stina sa...

ja man behöver egentid och bara få va "sej själv" :D. Älskar oxå att va mamma, men jag behöver få va Stina ibland oxå :)