THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2009-07-19

YES

Äntligen internet igen... vad handikappad jag känner mig utan internet på kvällarna :)
men i går va Andreas här till 23 tiden så då hade jag sällskap. försökte fixa internetet men utan resultat, sen kollade vi på kort o så.
och dan innan de va jag ju hos mamma o pappa o sov där, och där fanns de ju internet :P och i torsdags kväll va ju Maria här och gjorde mig sällskap till typ kl 12 på kvällen. så jag ska väl inte klaga så värst :P men man kommer på massa saker man MÅSTE kolla när man inte har internet :P
idag fyller iaf ANNA-KARIN år.. men säger inte hur mycket... för man ska inte prata om en kvinnas ålder :P hehe... den mentala åldern är väl ungefär som min, man e inte äldre än man gör sig ;) och är de en människa jag har grymt kul med så e de med henne :) på onsdag ska vi iväg o käka räkor och dricka lite gott, de ska bli mysigt. Andreas ska va här med barnen :)
iaf GRATTIS älskade du!
Andreas va här en stund idag, och fick till mitt internet iaf, därför jag kan sitta här nu :) Tack snälla du. sen "degade" vi lite med Felicia.. trolldeg alltså. och vem gjorde dom snyggaste figurerna... jo JAG ;P haha.. Andreas måste träna på de där med konst alltså :P
undrar vad som händer nu då?? jag e sugen på nåt gott, men vet inte vad. så skiter i de :)
ska nörda lite här nu en stund.. fixa lite bilder å så... har fåt massa av mamma, sen hoppas jag att Walle snart skickar alla bilder jag fick häromdan oxå innan datorn kraschade.
Puss o hej.
Min nya dator e grym ;)

0 Tyck till: