THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2009-07-07

Sova??

Ja de gick jag o skulle göra för typ 1 timme sen, men har legat i sängen o smsat nu och lyssnat på musik. jag e trött, tror ja iaf :) men tankarna flög iväg. inte för att jag mår dåligt men låg o tänkte på förhållanden.. haha okej sjukt tänker ni väl kanske nu :P

Men den dan jag går in i ett nytt förhållande ska de mycket till faktiskt :) Jag trivs ensam, jag får göra PRECIS som jag vill :) ingen att ta hänsyn till (förutom mina barn då :)) men skulle jag gå in i ett nytt förhållande i framtiden kommer jag alltid vara en enskild person. jag tänker inte låsa fast mig! jag tänker göra saker som JAG mår bra utav lika som jag gör nu. Jag kräks på tanken att va hemma jämt. Jag älskar mina vänner och jag vill vara med dom så mycket som möjligt... haha låter inte som att jag skulle klara av ett förhållande :P eller klara av skulle jag väl men har jag nån tid för en kille?? Tror inte de :) Jag har mina killkompisar de räcker nog. synd att dygnen inte är längre, finns massor jag skulle vilja göra som jag inte hinner med. ändå sover jag bara typ 4 timmar per natt :) men jag klagar INTE, mitt val. men trött e jag sällan måste jag säg.

imorrn ska ja luncha med Maria, sen ska jag möta Petra när hon slutar 13.30.. besök på systemet sen stan en sväng innan vi ska hem och ladda för kvällen. SIGGE! :)
Ses imorrn mina älskade flickor <3
skulle behövt städa köket oxå, men de kan jag göra på onsdag kanske om de inte motförmodan blir fint väder för då ska jag ta med barnen te borgar parken o leka.. men man kanske kan ta bus palatset istället om de blir trist väder :) de visar sig hihi. Mitt liv e fullspäckat.

funderar oxå på om jag å Felicia ska gå på bio te helgen. göra nåt utan Milian, då blir hon nog glad :) frågan e om hon kan sitta still :P

Ska man kanske försöka sova igen då??

0 Tyck till: