THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2009-07-22

Gävle

Japp då börjar tankarna snurra i huvudet igen.
Ringde HC (hälsocentralen) nyss o ville höra hur de blev med provsvaren sen röntgen. fick prata med en jätte gullig sköterska och hon kollade upp allt. Läkaren jag träffade för 2 månader sen har semester just nu, men tydligen va de en annan läkare som hade gått igenom bilderna (sköterskan va rätt chockad över de, för han hade inte hand om min läkares papper just nu).
Iaf så har han skickat remiss te Gävle te nån specialist där ner. så nu e de bara att vänta på en tid då... men sköterskan bokade ändå in en telefon tid med Staffan (läkarn jag träffade här i hudik första gången) när han kom tebax efter semstern. Jag måste tänka positivt o inte gå o va orolig!
För er som inte vet vad detta handlar om så upptäckte jag en knöl i halsen för ca. 2 månader sen. har tagit prover o vart på röntgen nu... Och jag har en vätskefylld cysta i halsen (på sköldkörteln) Jag är så fruktansvärt less på att min "otur" aldrig tar slut nu. vad kommer härnäst? Vi får se hur lång väntetid de är i Gävle, jag hoppas att de går fort. för oron e väl de värsta. Jag har inte tid att vara sjuk!! jag måste va frisk o orka ta hand om mina små sötingar!
Och jag vill INTE operera halsen, vill inte bli skuren i. men måste jag så måste jag...Bara jag blir frisk! Nån gång måste väl ändå mitt liv oxå vända till de bra??
Aja nu vet ni iaf!

1 Tyck till:

Louise Westerlund sa...

Det kommer gå bra darling! Jag håller tummarna för dig. <3