THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2009-07-15

Dator

Sitter o kollar på ny dator på nätet just nu... jag ville ju ha en ny, men jag ville inte förlora alla mina bilder.. suck!!! jag har ju typ framkallat alla bilder, men jag VILL ha dom på datorn oxå ju :( men men nu e de som de är. Har mammas dator just nu, men den är kass (fast bättre än ingen alls :) så Tack mamma)
Gårdagen blev rätt impulsiv. Kom på vid 20 tiden att jag skulle gå på Sigge. hade sagt att jag inte skulle gå, men men de bara blev :P så drog ner te Sandra vid halv9-9 ungefär.. Riktigt trevlig förfest.. sen drog viin te stan vid 22...redan då e deju smockat med folk.Men besöket på August va riktigt trevligt måste ja säga... :) träffade massa trevliga människor. Sen vid 2 fick jag skjuts hem, eller vi va på statoil först :) tur att just du va ute igår...så ja slapp gå hem:) Tack! va hemma vid halv 3. pratade telefon så somnade väl inte fören 3- halv 4.. sen vaknade Felicia kl 5 JIPPI... men jag ska inte klaga jag får skylla mig själv när jag går ut. men jag vill ha barnen på morgonen, men vi va bara vakente kl 8 sen somnade vi om o vaknade kl 11 :)
nu påeftermiddan/ kvällskvisten har jag varti Bergsjö oätit o umgåtts med familjen. mysigt. :) käkade grillat... alltid lika gott hihi.
har väl vart hemma i 1 timme nu, Milian sover o Felicia är kvar i Bergsjö... jag skapå sjukhuset imorrn på röntgen,så då får Felicia vara i Bergsjö. Anna-Karin ska följa med mig på sjukan.. mitt moraliska stöd...så tacksam för att hon finns. och vi har lite att snacka om imorrn ;) hihi
NU ska ja fan gå o lägga mig... Jag vill ha MIN dator tebax.. på denna finns de ju inge roligt :(
BLÄ BLÄ BLÄ

2 Tyck till:

Malin Viklund sa...

Hoppåas det ska gå bra på röntgen idag! Jag vet förresten hur det är nör datorn pajjar och bilderna försvinner.. Tur att du hade framkallat dem iaf!! Hade fint och ta hand om dig!

johanna sa...

Det kommer med all säkerhet att gå och att få ut dem. koppla in hårdisken i en annan dator, funkar inte de finns massa andra åtgärder arr ta till. Teknikeen är så bra nu. hihi